Tietoa meistä

Asianajotoimisto

Asianajotoimisto Leivo palvelee asiakkaitaan hyvällä ammattitaidolla. Meillä asiasi on hyvässä hoidossa, riippumatta siitä millainen juridinen ongelma on kysymyksessä.

Samu Leivo on asianajaja, joka erikoistuu asunto- ja kiinteistökaupan haasteiden ratkaisemiseen. Hänen erityisosaamisensa kattaa muun muassa asuinrakennusten kosteus- ja homeongelmat sekä asunto-osakeyhtiöasiat. Lisäksi Samulla on taustallaan rakennusalan koulutus ja käytännön kokemusta rakentamisesta. Hän on ajan mittaan avustanut niin rakennusalan yrityksiä kuin yksityishenkilöitä erilaisissa rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Samun vahva ammattitaito ja kokemus oikeudellisista asioista korostuvat erityisesti riitojen sovinnollisessa ratkaisemisessa. Samu toimii asianajajana sekä Tampereella että Helsingissä.

Asiakkaitamme

Olemme avustaneet suuria ja keskisuuria rakennuttajia ja rakennusliikkeitä rakennusurakoihin liittyvissä toimeksiannoissa, mutta myös yksityishenkilöitä asunto- ja kiinteistönkauppaa koskevissa asioissa. Sopimusoikeudellisissa toimeksiannoissa avustamme niin yrityksiä ja muita yhteisöjä kuin myös yksityishenkilöitä. 

Toimintaperiaatteemme

Sinun asiasi on myös meidän asiamme! Hoidamme sinun asiaasi kuin omaamme.